Boekhoudingenhulp Venlo
Boekhoudingenhulp Venlo

Prijzen en diensten

Vast tarief en goede service

Tegen een vast uurtarief van € 34,00 exclusief BTW of een in overleg gekozen pakket vorm vanaf € 112,50 excl.btw, verzorgt Boekhoudingenhulp uw administratie, tot aan de btw aangifte. Ook denk ik met u mee en voorzie ik u van objectief advies. Verder denkt Boekhoudingenhulp graag met u mee over de toekomst van uw bedrijf.

Verwerking van uw administratie

Boekhoudingenhulp kan al uw administratie voor u beheren. Of u nu een schoenendoos met bonnen en facturen heeft of een keurig geordende map, u kunt uw originele papieren administratie aan mij toevertrouwen. Ik verwerk uw boekhouding vervolgens overzichtelijk in mijn online boekhoudprogramma vanaf € 20,00 exclusief BTW p/maand (boekhoudprogramma is inclusief bij de pakket prijs ), of in uw eigen boekhoudprogramma.

Wat kan dat voor u betekenen,

Een ingeboekte administratie, die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

Bankmutaties zijn voor u klaar gezet.

Km registratie indien van toepassing.

Verwerkte in- en verkoopfacturen, bij- en afschrijvingen van de bankrekening.

Inzage in het actuele financiële overzicht van uw bedrijf.

Tijdige aangifte van de omzetbelasting, zodat boetes voorkomen worden.

De gehele administratie digitaal overzichtelijk voor de jaarstukken.

 

 

Boekhoudingenhulp en ondersteuning startende ondernemer

Het starten van een eigen onderneming kost veel tijd. Een goede start gaat vaak vergezeld van een duidelijk opgezet ondernemingsplan. Dit is noodzakelijk als u financiering nodig heeft, en een ondernemersplan geeft u bovendien een helder beeld van de opzet van uw bedrijf en de toekomstmogelijkheden.

Ik help u graag met advies en praktische zaken,

Het  mee ontwikkelen van uw ondernemingsplan

Het helpen kiezen van de bedrijfsvorm/rechtsvorm die het beste bij uw situatie past

Inschrijving bij de Kamer van Koophandel

Het opzetten van uw administratie

De BTW aangiften, correspondentie met de Belastingdienst

Aanvragen van een modelovereenkomst (vroegere VAR, Verklaring Arbeids Relatie) indien van toepassing

Het correct opstellen van facturen en offertes

Begeleiding van besprekingen met de bank

Brainstormen over de juiste keuzes voor uw onderneming
Wat betreft uw jaarrekening

Iedere onderneming is verplicht om een jaarrekening te maken. De jaarrekening geeft een overzicht van de financiële resultaten van een bepaalde periode, dus wat er gedurende het jaar is verdiend en welke kosten er zijn gemaakt. Dit levert uiteindelijk verlies of winst op voor uw bedrijf. De jaarrekening laat ook zien welke veranderingen er zijn geweest en wat deze veranderingen hebben veroorzaakt. Zo weet u welke beslissingen u moet nemen voor het volgende jaar.

Een tussentijds overzicht is altijd op te vragen, wanneer uw boekhouding is bijgewerkt (in de praktijk willen de meeste ondernemers dit overzicht alleen aan het einde van ieder boekjaar).

Boekhoudingenhulp stuurt indien benodigd de jaarrekening voor u naar de Belastingdienst, maar u kunt er ook een financiering mee aanvragen.

 

U kunt contact met mij opnemen via de mail boekhoudingenhulp@gmail.com of bellen op 06-50218091 voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak om te kijken wat ik voor u kan betekenen.