Boekhoudingenhulp Venlo
Boekhoudingenhulp Venlo

Voor ZZP’ers, midden en klein bedrijven

Jeannine Huijbregts weet wat het is om ondernemer te zijn, ik ben in 1989 mijn carrière als zelfstandig ondernemer begonnen. Nu, bijna 30 jaar later, heb ik veel ervaring met het opzetten en beheren van boekhoudingen en administraties voor diverse types ondernemingen. 

Met Boekhoudingenhulp richt ik mij met name op ZZP’ers tot en met middel grote bedrijven, het type ondernemer waartoe ook mijn eigen bedrijf behoort. Boekhoudingenhulp zet zich in, om voor kleine zelfstandigen een goede administratie en boekhouding te leveren. U te ontzorgen en bij te staan met advies, zodat u als klant u helemaal kunnen richten op uw eigen vak in de wetenschap dat het administratieve gedeelte binnen uw onderneming goed geregeld is.